söndag 31 januari 2010
Nu är vi hemma igen, det var helt okej på Terrariet Reptilcenter. Emilio var jätte glad och upphetsad över alla djur. Elias var inte lika intresserad,han är nog lite för liten för det där ännu. Men aporna var lite roliga tyckte han faktiskt.
Jag och Rickard har varit där innan, det var när Emilio var lika gammal som Elias, då bodde vi i Malmö. Japp, jag har bott i Malmö för några år sedan. Vi bodde där i två år, Malmö är en trevlig stad men jag ville bo närmare mina föräldrar.
Jag tycker djuren är coola och jag ÄLSKAR fladdermöss och flygande hundar. Jag tycker dom är jätte äckliga och jag får gåshud bara jag tänker på dem haha. Men ändå tycker jag dom är häftiga och spännande djur och väldigt intressanta!




haha dessa små apor är skit coola, jag kommer ihåg när vi var här när Mille var liten. Då BET en sån apa honom i tummen! hahahahaha


Där hänger dom busarna UUUU *gåshud*


Denna sötnosen får man också rysningar av =P blää


Här har vi en filmstjärna! japp, det är faktiskt den papegojan som är med i "Pippi på dom sju haven" Den kan mer en 50 ord och vinka.. dock fick jag den bara att säga "Goddag goddag" och "Hej dååå hej dåå"



Hemresan gick bra, Rickard körde som vanligt. Jag och barnen sov en stor del av resan, så nu är barnen ganska pigga TYVÄRR. Jag är konstigt nog jätte trött,men känner mig inte så glad och inte på humör. Detta med mamma känns tungt och lite andre tankar som svävar runt mig.
Visst är det skönt att vara hemma igen,men just nu känner jag att jag inte alls hade lust att komma hem. Känner att jag nästan får panik och inte vet vart jag ska ta vägen. Ska nog försöka få barnen i säng snart och sen sova...kanske jag kan titta på en barnfilm med ungarna..vet inte.

Sov sött fina läsare! *love*

0 kommentarer:

Om Mig

Zabina
Tjenare! Zabina heter jag och är en tjej på 28 år. Jag bor i Habo som ligger utanför Jönköping. Här bor jag i en fin Villa med min sambo (snart man)Rickard våra två pojkar Emilio och Elias och våra 2katter och hunden Chica.Min blogg handlar om mitt liv som mamma, mitt jobb och även kärleken och syn på livet. En mycket personlig blogg. Häng med ;)
Visa hela min profil

Blog Archive