tisdag 23 mars 2010
Kvällen är här denna Tisdag!
Jag tycker inte jag fått gjort ett skit idag... och då blir det att man inte heller har så mycket att berätta. Men imorgon ska jag försöka få Elias till dagis,för förr eller senare så måste han ju dit.Jag tror inte det är bra om jag försöker hålla han hemma bara för jag får skuldkänslor,för när jag får jobb så måste jag ju lämna honom så det gör inte saken bättre att hålla han hemma,då blir han ju ännu mer ledsen när han PLÖTSLIGT ska till dagis!






Rickard håller på att lägga barnen nu,jag sitter och tittar på "Halv åtta hos mig" och grinar lite åt mina munsår. Jag tror jag blir galen,som jag skrivit innan så har jag haft munsår i mungiporna. Men för ca en vecka sedan försvann det på ena sidan och nu trodde jag att det skulle snart läka på andra sidan också. Men när jag vaknade i morse så känner jag hur ont det gör på den andra sidan IGEN! Så nu är jag tillbaka på ruta ett igen. Har haft detta jätte länge nu så jag tänker kolla upp det om det är något speciellt jag skulle behöva.
Det beror ofta på att huden är torr och kan också bero på att något fattas i kroppen som järn.
Något mer som inte försvunnit snarare tvärtom är min lymfköttelen! Jag har haft den i mer en 3 veckor och den växer och känns obehaglig. Så det och munsåren kommer jag att kolla upp på Fredag. Kanske borde kolla upp den explosion som blivit i mitt ansikte också av finnar och plitor. Har aldrig haft problem med det i min ungdom men nu kommer skiten....payback time?

jaja nog med mina problem nu, kanske ska ta lite kvällsfika!? blir så sugen när man tittar på matprogram.. hehehe.
Dags för Dating in the Dark snart då ;)

0 kommentarer:

Om Mig

Zabina
Tjenare! Zabina heter jag och är en tjej på 28 år. Jag bor i Habo som ligger utanför Jönköping. Här bor jag i en fin Villa med min sambo (snart man)Rickard våra två pojkar Emilio och Elias och våra 2katter och hunden Chica.Min blogg handlar om mitt liv som mamma, mitt jobb och även kärleken och syn på livet. En mycket personlig blogg. Häng med ;)
Visa hela min profil

Blog Archive