torsdag 4 mars 2010
Kvällsfika


Barnen sover och jag har gjort mig lite nyttig kvällsfika, efter att ha kokat nudlar. Men efter att läst om hur onyttigt det var så åkte dom i soporna.

har snackat lite med mamma också, hon har gjort sin första behandling idag och tydligen har det gott bra. Hon lät inte alls så ledsen och det gjorde mig på bättre humör och lugnare.

Sitter och glor lite på uptown girl på 3 hehe mysigt tjejig film det där...



uch uch uch jag e så grymt sugen på choklad!! men på sista tiden har jag fått finnar och plitor, jag som knappt haft det i tonåren!!! varför nu??
Kanske stress? choklad? obalans??
Ska nog surfa lite på nätet och kolla, det är inte speciellt snyggt. Och mitt munsår på ena sidan är inte borta ÄNNU! och det är en riktigt vidrig spricka mitt i mungipan, så varje gång jag ska öppna munnen för att äta något stort som tex hamburgare eller frukt så känns det som att hela munnen ska spricka!!

0 kommentarer:

Om Mig

Zabina
Tjenare! Zabina heter jag och är en tjej på 28 år. Jag bor i Habo som ligger utanför Jönköping. Här bor jag i en fin Villa med min sambo (snart man)Rickard våra två pojkar Emilio och Elias och våra 2katter och hunden Chica.Min blogg handlar om mitt liv som mamma, mitt jobb och även kärleken och syn på livet. En mycket personlig blogg. Häng med ;)
Visa hela min profil

Blog Archive