söndag 11 april 2010
Hej bloggen,det blev inget jobb idag.
Jag mådde jätte dåligt igår kväll jag bara grät och allt gammalt kom upp i huvudet och lite till.
Sen började Elias och skrika och gråta,antagligen är det öronen som gör ont och svinkopporna. Inte förens vid 04:00 somnade jag.Klockan ringde vid 06:00 och jag ringde jobbet direkt och berättade att jag inte mått bra och min son varit jobbig inatt.Den söta tjejen som svarade var så förstående och sa att jag inte behövde må dåligt av att jag inte kände för att jobba idag.

Efter jag vilat ut så bestämde vi oss för att åka till Ikea för att köpa den där dumma madrassen till sängen.Vi hittade även lite små saker och skit som man gör på Ikea.
Vi åt på Mc Donalds och köpte lite gott te.
Sen åkte vi hem...Jag mår lite bättre,när jag vaknade var mina ögon helt söndergråtna och mitt huvud dunkade.
Jag tog två gurkor på ögonen och redan efter 5 min såg det bättre ut (HETT TIPPS)
Har fortfarande ont i ögonen och huvudet men det känns bättre.Funderar på att åka och träna sen för att få ur mig allt ont som är inom mig...


JAG IDAG...



Härligt lappade Ed Hardy jeans (lapparna gjorde Mammi) ;) tyckte dom var för trasiga för min smak.Söt topp med markerade axlar från H&M även jeans jackan är från h&m. Och sen min älskling från miu miu.
Fina Elias och Rickard på Ikea.Emilio fick leka med andra barn i lekrummet!
*klick*

0 kommentarer:

Om Mig

Zabina
Tjenare! Zabina heter jag och är en tjej på 28 år. Jag bor i Habo som ligger utanför Jönköping. Här bor jag i en fin Villa med min sambo (snart man)Rickard våra två pojkar Emilio och Elias och våra 2katter och hunden Chica.Min blogg handlar om mitt liv som mamma, mitt jobb och även kärleken och syn på livet. En mycket personlig blogg. Häng med ;)
Visa hela min profil

Blog Archive